Νέα

Μέθοδος ΘΗΤΑ: Λίγα λόγια, μεγάλες δυνατότητες

Η Μέθοδος ΘHTA, ή Τheta Ηealing, είναι ένα σύνολο τεχνικών που μας επιτρέπει την πρόσβαση στο υποσυνείδητο ώστε να αλλάξουμε τις σκέψεις και τις πεποιθήσεις που δεν μας εξυπηρετούν. Το όνομα «Θήτα» προέρχεται από τη συχνότητα των εγκεφαλικών κυμάτων ΘHTA που η επιστήμη ανιχνεύει με το ηλεκτροεγκεφαλογράφημα. Υπάρχουν 5 εγκεφαλικά κύματα με διάφορες συχνότητες: Άλφα, Βήτα, Γάμμα, Δέλτα και Θήτα. Τα εγκεφαλικά κύματα Θήτα είναι η συχνότητα αι ο εγκέφαλος όταν είμαστε στην κατάσταση βαθιάς περισυλλογής ή διαλογισμού, όταν ονειρευόμαστε στη διάρκεια του ύπνου, αμέσως πριν από τον ύπνο και αμέσως αφότου ξυπνήσουμε.

 

Χρησιμοποιώντας μια απλή τεχνική, μπαίνουμε συνειδητά στη συχνότητα Θήτα και εκεί συνδεόμαστε με την Υψηλότερη Συνείδηση ή Ανώτατη Νοημοσύνη που υπάρχει μέσα μας και διέπει όλη τη Δημιουργία. Βρισκόμενοι σε αυτή τη συνειδησιακή κατάσταση μας επιτρέπεται να συνδέσουμε το συνειδητό μέρος του νου μας με το υποσυνείδητο μέρος του νου μας.
Η Μέθοδος ΘHTA είναι επιτυχής επειδή συνειδητοποιούμε τις αρνητικές μας πεποιθήσεις και συναισθήματα που έχουν κρυσταλλώσει, ενώ με απλές τεχνικές τα αντικαθιστούμε με επιθυμητές θετικές επιβεβαιώσεις, δηλώσεις, συναισθήματα και πεποιθήσεις. Επομένως, έχοντας θετικά στοιχεία στο υποσυνείδητο μας, μπορούμε να αισθανόμαστε ολοκληρωμένοι και να ζούμε ευτυχισμένοι. Βοηθάει σε κάθε πλευρά της ζωής που μοιάζει ανεξήγητα μπλοκαρισμένη, επαναπροσδιορίζοντας στόχους και υλοποιώντας τους με αυτοπεποίθηση.
Οι συνεδρίες μπορεί να έχουν θεραπευτικό ή εκπαιδευτικό χαρακτήρα. Γίνονται από πιστοποιημένο Θεραπευτή και απευθύνονται σε κάθε ηλικία, ακόμη και σε παιδιά, με προσαρμοσμένο ανά ηλικία πρόγραμμα!

 

Σχολιάστε