Νέα

Η αναζήτηση βοήθειας δείχνει ωριμότητα…

woman-need-cure

Η ψυχοθεραπεία είναι εξατομικευμένη συνήθως θεραπεία και βοηθά άτομα με συναισθηματικές δυσκολίες, τις οποίες ταξινομούμε με βάση την ποιότητα και την έντασή τους. Κύριος στόχος είναι η αλλαγή της ποιότητας ζωής του ατόμου σε πιο λειτουργική, καθορίζοντας με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, την πορεία προς την ευημερία. Είτε η δυσκολία αφορά καταπιεσμένη παιδική ηλικία, ή συναισθηματική κατάρρευση λόγω διαζυγίου, ή ακόμη πένθος για κάποιον αγαπημένο, ο επαγγελματίας ψυχολόγος μπορεί να βοηθήσει μεθοδικά, ώστε να επανακτηθεί η ψυχική ισορροπία…

Υπάρχουν πολλά συναισθηματικά θέματα που εδραιώνονται μέσα μας και δύσκολα μας εγκαταλείπουν. Με το καιρό, μετατρέπονται σε βάρος που επηρεάζει αρνητικά τη ζωή μας, όπως έλλειψη συγκέντρωσης, ενθουσιασμού, αυτοσεβασμού, θέλησης για αλλαγή, θάρρους κλπ. Πρόκειται για ζητήματα που δημιουργούν προβλήματα στις σχέσεις μας, στον επαγγελματισμό μας, στην υγεία μας! Μαζί, ψάχνουμε το κύριο αίτιο, και αφού συζητηθούν προσεκτικά οι προσωπικές θέσεις και απόψεις του ατόμου, βοηθάμε στην αλλαγή του μοντέλου σκέψης και παραδοχών Αυτή η διαδικασία, στηρίζεται στις επιστημονικές αρχές της ψυχολογίας, όχι μόνο κινητοποιώντας αλλά αναδομώντας την ψυχική υγεία και απελευθερώνοντας τα δεσμευτικά όρια που ο καθένας μας έχει δημιουργήσει.

Μαζί επίσης βάζουμε καινούριους στόχους κατά τη διάρκεια των συνεδριών, με πολύ διαυγή και αποτελεσματικό τρόπο, για τη ζωή που το άτομο επιθυμεί.

Με λίγα λόγια, προσπαθούμε μαζί με εσάς, για να απολαύσετε τη ζωή που σας αξίζει και τόσο πολύ ονειρεύεστε!!!

Comments for this post are closed.