Φροντίζοντας  γονείς και παιδιά,

Φροντίζουμε  το  Μέλλον  μας !

Ας μας επιτρέψουμε να εξελιχθούμε

και να ανθίσουμε …

Στόχος μας είναι να αποκτήσουμε τις δεξιότητες να ανταπεξερχόμαστε

στις απαιτήσεις της καθημερινότητας  αυτόνομα, με επάρκεια και αισιόδοξα.

Με βάσεις γερές και ουσιαστικές για τη δομή ισχυρών προσωπικοτήτων,

είναι βέβαιο πως θα απολαύσουμε μια ευτυχισμένη ζωή…

newborn

Στο Πρότυπο Κέντρο Ειδικής Φροντίδας Οικογένειας (Κ.Ε.Φ.Οι), δομή του ΙΨΘΝΚ,

φροντίζουμε τις ανάγκες των μικρών μας φίλων και των γονιών τους.

Απευθυνόμαστε σε παιδιά, έφηβους και γονείς και

εστιάζουμε στην επίτευξη ισορροπίας & αρμονίας στην οικογένεια.

Ευελιξία

Τα προγράμματα επανα- προσδιορίζονται έγκαιρα & άμεσα με εποπτείες, χάρη στην ευελιξία του συστή- ματος λειτουργίας μας. Γρήγορα, εύκολα και αποτελεσματικά!

Αξιοπιστία

Οι  ανάγκες  αξιολογούνται με  αξιόπιστα  ερωτηματο- λόγια ( σταθμισμένα στην Ελλάδα) από Διεπιστημο- νική Ομάδα (Ψυχολόγο, Παιδοψυχολόγο, Eιδικούς Παιδαγωγούς, Λογοθερα- πευτές, Εργοθεραπευτές, Παιδοψυχίατρο, Συμβού- λους Οικογένειας & Γάμου κλπ.)

Κατάρτιση

Όλοι οι Θεραπευτές είναι κάτοχοι αναγνωρισμένων τίτλων σπουδών, Επαγγελ- ματίες  Ψυχικής  Υγείας με εμπειρία, επιστημονικά έγκυρη ενημέρωση και μεθοδολογία.

Οι χώροι μας

Οι χώροι μας είναι ιδιαίτερα φροντισμένοι. Οι αίθουσες είναι ευάερες, ευήλιες, αρκετά ευρύχωρες και εξοπλισμένες με τα κατάλληλα εργαλεία για τη μέγιστη απόδοση. Διατίθεται επίσης άνετος χώρος αναμονής για τους επισκέπτες (γονείς, παιδιά κλπ).

Η  Προσέγγισή  μας…
Ποιότητα

Με αμέριστη αγάπη και φροντίδα αξιοποιούμε κάθε κρυφό κομμάτι της ψυχής, δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες για μια αρμονική οικογένεια.

Αποτελεσματικότητα

Τα 20 χρόνια εμπειρίας στο χώρο, η συνεχής εκπαίδευσή μας και η χαρά μας να βοηθάμε ανθρώπους να βρίσκουν την ευτυχία, εγγυώνται τα καλύτερα αποτελέσματα!

Ταχύτητα

Σε εμάς, οι προσπάθειες αποδίδουν καρπούς γρήγορα!  Έτσι, η χαρά της άμεσης επιτυχίας ενδυναμώνει τη διάθεση για συνεχιζόμενη προσπάθεια, επιβραβεύοντας!

Απόλαυση

Για εμάς, η διασκέδαση αποτελεί το όχημα προς την ολοκλήρωση των στόχων. Κάθε δραστηριότητα πλαισιώνεται με καλή διάθεση, αποφόρτιση και αισιοδοξία!

Είπαν για εμάς …

Ε. Κ.
Πατέρας Κωνσταντίνου

Ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξη που μας παρείχατε. Αν και στην αρχή πραγματικά δυσκολευτήκαμε να αποδεχτούμε τη δυσκολία του παιδιού μας εσείς, με την κατάλληλη καθοδήγηση και υπομονή, μας μυήσατε σε έναν δρόμο μοναδικό, έναν δρόμο φωτεινό μέχρι που τα καταφέραμε! Σταθερά, μεθοδικά και με πολλή ζεστασιά! Ήταν τιμή μας που σας γνωρίσαμε...

Π. Ν.
Μητέρα Κατερίνας

Η Κατερίνα μας ήταν ένα δύσκολο παιδί. Κάθετί διαφορετικό από τα συνηθισμένα της την ενοχλούσε τόσο που δεν μας άκουγε καν όταν της εξηγούσαμε. Χάναμε την επαφή μαζί της και ήμασταν σε απόγνωση, ώσπου σας βρήκαμε! Ο ρόλος σας πολύτιμος για την οικογενειακή μας γαλήνη... Η μικρή μας ηρέμησε κι εμείς μάθαμε πώς να λειτουργούμε μαζί της! Πέρα από όλα τα υπόλοιπα, αυτό και μόνο ήταν αρκετό για μας. Θα σας ευγνωμονούμε πάντα και ένα είναι σίγουρο: πως εσείς και εμείς, δε θα χαθούμε!

Μ. Χ.
Πατέρας Ελένης

Το κοριτσάκι μας ήταν πάντα μικρόσωμο αλλά πανέξυπνο και δραστήριο. Ξαφνικά προς την εφηβεία άλλαξε ριζικά. Μελαγχόλησε, κλείστηκε κι ένοιωθε πολύ διαφορετική. Με την καθοδήγησή σας διαπιστώθηκε κάποιο γενετικό σύνδρομο, το οποίο εμπόδιζε την ομαλή της ανάπτυξη ως γυναίκα. Σας ευχαριστούμε θερμά για το ενδιαφέρον που δείξατε και ασχοληθήκατε σαν να αφορούσε το δικό σας παιδί, για τη στήριξή σας και την αφοσίωση στο καθήκον σας ώστε να πάνε όλα, μέχρι το τέλος, όπως έπρεπε! Κάθε ευλογία σε σας και τους συνεργάτες σας...

  • Newsletter

error: Content is protected !!